Vuoden yrittäjä -palkinto Jari Koskiselle

21.10.16

Dosetec Exact Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Koskisesta Nastolan Vuoden Yrittäjä 2016.

Lue lisää ›

Goman Jæren uudisti nesteannostuksen ja ohjausjärjestelmän

06.11.14

Norjalaisen Goman Bakerietin yksilöllisistä resepteistä huolehtii Dosetec-ohjauslogiikka

Lue lisää ›

Uusi leipomo Tallinnan kupeessa vahvistaa VAASAN-konsernin liiketoimintaa

06.11.14

Kansainvälisen leivonnan edelläkävijä ja Baltian maiden suurin leipomokonserni VAASAN on hiljattain avannut uuden leivonnaispakasteiden tuotantotehtaan Viron Saueen. Noin 7500 neliömetrin leipomossa valmistetaan yli kahtasataa erilaista leivonnaispakastetuotetta Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille.

Lue lisää ›

Uusi tuotantolinja Saarioiselle Sahalahteen

06.11.14

Saarioinen Oy on valmisruokien markkinajohtaja Suomessa. Sahalahden ruokatehtaalla avattiin taannoin uusi tuotantolinja, jonka yhteyteen Dosetec toimitti jauheiden automaattisen annostus- ja punnitusjärjestelmän.

Lue lisää ›

Fazer Myllylle suursäkitysasema kauran myyntitarpeisiin

06.11.14

Fazer Mylly on yli 40 vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia jauhoja ja muita viljatuotteita Fazer-konsernin leipomojen tarpeisiin, sittemmin myös muille suomalaisleipomoille sekä Euroopan, Venäjän ja Aasian markkinoille.

Lue lisää ›

Dosetecin vaakaosaaminen ulottuu sadan vuoden päähän

06.11.14

Iisakki Koskinen osti 1900-luvun alussa Saksan matkallaan kymmenysvaa’an, tutki sen toimintaperiaatteen ja taituroi oman vaakaversion. Pian vaakoja valmistui tasaisesti Vihtori-pojan avustaessa. Kului vuosikymmeniä, kunnes suvussa tapahtui uusi vaakainnovaatio. Vihtorin poika Esko oli pyytänyt isäänsä valmistamaan ”jonkinlaisen vaa’an”. Ajankulukseen Vihtori sellaisen myös tekaisi. Keksintö oli nerokas 1950-luvun maatalouksien punnitustarpeisiin. Enää ei tarvittu kymmenysvaakoja ja erillisiä irtopainoja, […]

Lue lisää ›

Dosetec Exact Oy 60 vuotta

25.04.14

Siirtopainovaaoista annostusjärjestelmien kansainväliseksi osaajaksi 60 vuotta täyttävä Dosetec Exact Oy räätälöi annostus- ja punnitusjärjestelmiä eri teollisuudenaloille. Perheyrityksen tarina alkoi Vihtori-isoisän keksinnöstä 1950-luvulla. Kauas on tultu ajoista, jolloin Vihtori Koskinen keksi ajankulukseen siirtopainoilla toimivan vaa’an, jonka hän patentoi ja aloitti saman tien menestyksekkään yrittäjäuran. Keksintö oli varsin yksinkertainen, mutta nerokas 1950-luvun maatalouksien punnitustarpeisiin. Enää ei tarvittu […]

Lue lisää ›

Stabburet valmistaa huikeita pizzamääriä jauhoannosteluautomaatiolla

06.09.13

Norjan länsirannikolla Strandassa toimii yksi elintarvikejätti Stabburetin seitsemästä ruokatehtaasta. Siellä valmistuu noin 35 miljoonaa pakastepizzaa vuosittain. Päätähuimaava lukema vaatii annostus- ja punnitusjärjestelmiltä täydellistä onnistumista.

Lue lisää ›

Länsi-Rannikon Kala panostaa ruokasilakkaan hihnavaa’an avulla

06.09.13

Dosetec kulkee mukana asiakkaan strategisissa painopistemuutoksissa. Länsi-Rannikon Kala Oy halusi panostaa ruokasilakkaan rehusilakan sijaan, ja Dosetec räätälöi yritykselle hihnavaakalinjan vanhan säiliövaakalinjan tilalle. Nyt tuoreet silakat saadaan nopeasti pakastimeen, ja kalan laatu säilyy hyvänä.

Lue lisää ›

Siirrettävä säkitysasema tukee Ruukki Metalsin strategiaa

06.09.13

Erikoisterästuotteiden valmistaja Ruukki Metalsin strategiaan kuuluu kustannustehokkuus sekä myynnin ja jakelun kehittäminen kansainvälisesti. Siirrettävä suursäkitysasema rautaoksidin pakkaamisessa toteuttaa sujuvasti kumpaakin tavoitetta.

Lue lisää ›

Automaatiopäivitykset turvaavat Goman Bakeriet’n kilpailukykyä

06.09.13

Norjalainen leipomoketju Goman Bakeriet on ainutlaatuinen yhdistelmä paikallisia leipomoperinteitä ja modernia leipomoteollisuutta. Trondheimissa modernisoitiin annostus- ja punnitusjärjestelmien ohjaus sekä automatisoitiin nesteannostus kokonaan.

Lue lisää ›

Reseptin mukaista tasalaatua ABB:n hartsituotantoon

06.09.13

Sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä ABB tunnetaan maailmalla laadukkaista tuotteista, järjestelmistä ja palveluista. Tänä keväänä Dosetec automatisoi hartsin sekoittamon annostuksen ja punnituksen Vaasassa. Uudistuksella varmistetaan hartsin tasalaatuisuus staattorikäämeissä.

Lue lisää ›