Orkla Vansbron leipomossa valmistuu vuosittain 30 miljoonaa pakastepizzaa
Ergonomiaan kannattaa panostaa
Ergonomiaan kannattaa panostaa
Dosetec-järjestelmä huolehtii raaka-aineiden tarkasta annostuksesta
Viisi eri projektia samanaikaisesti, kolmella eri paikkakunnalla.
Hyvä alkusuunnittelu lyhyen tuotantokatkoksen tae
Dosetecin ratkaisu vähensi käsityötä ja tarkensi annostelua Valion Seinäjoen tehtaalla.
Tavoitteina toimintavarmuuden ja pölynpoiston parantaminen.
Fazer panostaa lakritsiin Lappeenrannassa
Villähteen Leipä lisäsi automaatioastetta ja investointi kilpailukykyyn
Fazer Mylly on yli 40 vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia jauhoja ja muita viljatuotteita Fazer-konsernin leipomojen tarpeisiin, sittemmin myös muille suomalaisleipomoille sekä Euroopan, Venäjän ja Aasian markkinoille.
Norjalainen Goman Bakeriet leipoo yhdeksällä eri paikkakunnalla, kussakin paikallisia leivontaperinteitä kunnioittaen ja modernia leipomoteknologiaa hyödyntäen. Yksilöllisistä resepteistä huolehtii Dosetec-ohjauslogiikka. Leipomoketjun pitkäaikainen yhteistyökumppani, Dosetec Exact Oy, on viime vuosina päivittänyt annostusjärjestelmiä eri toimipisteissä. Lounais-Norjassa Jærenin leipomossa Dosetec automatisoi nesteiden annostuksen ja uudisti ohjausjärjestelmän. Taattua toimivuutta Goman Jæreniin Dosetecin aiemmat vastaavanlaiset toimitukset Goman Bakeriet´n leipomoille ovat toimineet […]
Kansainvälisen leivonnan edelläkävijä ja Baltian maiden suurin leipomokonserni VAASAN on hiljattain avannut uuden leivonnaispakasteiden tuotantotehtaan Viron Saueen. Noin 7500 neliömetrin leipomossa valmistetaan yli kahtasataa erilaista leivonnaispakastetuotetta Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Vaasan-leipomokonsernin toimitusjohtaja Esa Rautalingon mukaan uusi, noin sata henkilöä työllistävä tehdas auttaa vahvistamaan yhtiön asemaa Baltiassa, jossa se on jo saavuttanut markkinajohtajuuden tuoreiden leipien tuotesegmentissä. […]
Saarioinen Oy on valmisruokien markkinajohtaja Suomessa. Sahalahden ruokatehtaalla avattiin taannoin uusi tuotantolinja, jonka yhteyteen Dosetec toimitti jauheiden automaattisen annostus- ja punnitusjärjestelmän. Saarioisten ruokatalon tarina alkoi Sahalahdella 1940-luvulla, jolloin Saarioisten kartanossa ryhdyttiin valmistamaan erilaisia tuotteita aina kukkamullasta maksalaatikkoon. Sahalahdella aloitettiin myös broilereiden kasvatus ensimmäisenä Suomessa, ja yhtymän legendaarinen jauhelihapizzaeines on sekin sahalahtelaista perua. Nykyään Sahalahdella valmistetaan […]