Orkla Vansbron leipomossa valmistuu vuosittain 30 miljoonaa pakastepizzaa

28.09.18

Ergonomiaan kannattaa panostaa

Lue lisää ›

Valion Mifu® suikaleita valmistetaan Vantaalla

28.09.18

Dosetec-järjestelmä huolehtii raaka-aineiden tarkasta annostuksesta

Lue lisää ›

Goman Bakeriet kasvatti kapasiteettia

28.09.18

Viisi eri projektia samanaikaisesti, kolmella eri paikkakunnalla.

Lue lisää ›

Vaasan Kuusankosken leipomon annostuskapasiteetti kasvoi 50 %

20.09.18

Hyvä alkusuunnittelu lyhyen tuotantokatkoksen tae

Lue lisää ›

Suolan käsittely ja annostelu uudistui Seinäjoen tehtaalla

13.07.17

Dosetecin ratkaisu vähensi käsityötä ja tarkensi annostelua Valion Seinäjoen tehtaalla.

Lue lisää ›

Annostelujärjestelmän uusiminen Sahalahdessa

19.05.17

Tavoitteina toimintavarmuuden ja pölynpoiston parantaminen.

Lue lisää ›

Dosetec -annostusjärjestelmä lakritsitäytteisten makeisten valmistukseen

21.10.16

Fazer panostaa lakritsiin Lappeenrannassa

Lue lisää ›

Villähteen Leivälle Dosetec-annostusjärjestelmä

21.10.16

Villähteen Leipä lisäsi automaatioastetta ja investointi kilpailukykyyn

Lue lisää ›

Fazer Myllylle suursäkitysasema kauran myyntitarpeisiin

19.10.14

Fazer Mylly on yli 40 vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia jauhoja ja muita viljatuotteita Fazer-konsernin leipomojen tarpeisiin, sittemmin myös muille suomalaisleipomoille sekä Euroopan, Venäjän ja Aasian markkinoille.

Lue lisää ›

Goman Jæren uudisti nesteannostuksen ja ohjausjärjestelmän

09.10.14

Norjalainen Goman Bakeriet leipoo yhdeksällä eri paikkakunnalla, kussakin paikallisia leivontaperinteitä kunnioittaen ja modernia leipomoteknologiaa hyödyntäen. Yksilöllisistä resepteistä huolehtii Dosetec-ohjauslogiikka. Leipomoketjun pitkäaikainen yhteistyökumppani, Dosetec Exact Oy, on viime vuosina päivittänyt annostusjärjestelmiä eri toimipisteissä. Lounais-Norjassa Jærenin leipomossa Dosetec automatisoi nesteiden annostuksen ja uudisti ohjausjärjestelmän. Taattua toimivuutta Goman Jæreniin Dosetecin aiemmat vastaavanlaiset toimitukset Goman Bakeriet´n leipomoille ovat toimineet […]

Lue lisää ›

Uusi leipomo Tallinnan kupeessa vahvistaa VAASAN-konsernin liiketoimintaa

09.10.14

Kansainvälisen leivonnan edelläkävijä ja Baltian maiden suurin leipomokonserni VAASAN on hiljattain avannut uuden leivonnaispakasteiden tuotantotehtaan Viron Saueen. Noin 7500 neliömetrin leipomossa valmistetaan yli kahtasataa erilaista leivonnaispakastetuotetta Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Vaasan-leipomokonsernin toimitusjohtaja Esa Rautalingon mukaan uusi, noin sata henkilöä työllistävä tehdas auttaa vahvistamaan yhtiön asemaa Baltiassa, jossa se on jo saavuttanut markkinajohtajuuden tuoreiden leipien tuotesegmentissä. […]

Lue lisää ›

Uusi tuotantolinja Saarioiselle Sahalahteen

04.10.14

Saarioinen Oy on valmisruokien markkinajohtaja Suomessa. Sahalahden ruokatehtaalla avattiin taannoin uusi tuotantolinja, jonka yhteyteen Dosetec toimitti jauheiden automaattisen annostus- ja punnitusjärjestelmän. Saarioisten ruokatalon tarina alkoi Sahalahdella 1940-luvulla, jolloin Saarioisten kartanossa ryhdyttiin valmistamaan erilaisia tuotteita aina kukkamullasta maksalaatikkoon. Sahalahdella aloitettiin myös broilereiden kasvatus ensimmäisenä Suomessa, ja yhtymän legendaarinen jauhelihapizzaeines on sekin sahalahtelaista perua. Nykyään Sahalahdella valmistetaan […]

Lue lisää ›