Stabburet valmistaa huikeita pizzamääriä jauhoannosteluautomaatiolla

30.09.13

Norjan länsirannikolla Strandassa toimii yksi elintarvikejätti Stabburetin seitsemästä ruokatehtaasta. Siellä valmistuu noin 35 miljoonaa pakastepizzaa vuosittain. Päätähuimaava lukema vaatii annostus- ja punnitusjärjestelmiltä täydellistä onnistumista.

Lue lisää ›

Länsi-Rannikon Kala panostaa ruokasilakkaan hihnavaa’an avulla

29.09.13

Dosetec kulkee mukana asiakkaan strategisissa painopistemuutoksissa. Länsi-Rannikon Kala Oy halusi panostaa ruokasilakkaan rehusilakan sijaan, ja Dosetec räätälöi yritykselle hihnavaakalinjan vanhan säiliövaakalinjan tilalle. Nyt tuoreet silakat saadaan nopeasti pakastimeen, ja kalan laatu säilyy hyvänä.

Lue lisää ›

Automaatiopäivitykset turvaavat Goman Bakeriet’n kilpailukykyä

28.09.13

Norjalainen leipomoketju Goman Bakeriet on ainutlaatuinen yhdistelmä paikallisia leipomoperinteitä ja modernia leipomoteollisuutta. Trondheimissa modernisoitiin annostus- ja punnitusjärjestelmien ohjaus sekä automatisoitiin nesteannostus kokonaan.

Lue lisää ›

Fazer Eesti AS pyrkii edelläkävijyyteen kaikissa toimissaan

09.09.12

Dosetec-laajennuksilla varmistetaan tulevaisuuden kilpailukyky. Fazer Eesti AS on paraatiesimerkki siitä, kuinka Dosetec huolehtii asiakkaan tuotantoprosessien pitkäikäisyydestä ja tulevaisuuden kilpailukyvystä. Yritysten ensimmäinen yhteinen projekti oli vuonna 2006, viime talvena laajennettiin leipomon kahta eri tuotantolinjaa.

Lue lisää ›

Fazerin Hlebnyi Dom automatisoi leipätuotantoa Pietarissa

08.09.12

Tuoreutta ja luonnollista säilyvyyttä kalttaamalla. Lisäaineettomat leivät kiinnostavat tämän päivän kuluttajaa. Suomessa vähemmän tunnetulla kalttausmenetelmällä leipä saadaan pysymään pehmeän tuoreena ja säilymään pitkään ilman lisäaineita. Venäjän leipämarkkinoiden edelläkävijä, Fazerin Hlebnyi Dom panostaa kaltattuun leipään Dosetec-automatisoinnilla.

Lue lisää ›

Norjalainen Goman Bakeriet uudisti Hønefossin leipomonsa

07.09.12

Räätälöidyllä osaamisella löydetään oikeat ratkaisut. Vankka osaaminen antaa mahdollisuuden toteuttaa sellaisia tuotannon automatisointeja, joihin vain harva pystyy. Dosetec yhdisti tuotantolaitosten annostelujärjestelmät yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää ›

Leibur investoi tuottavuuteen

09.10.11

Viron johtava leivänvalmistaja AS Leibur Ltd uudisti vuoden alussa vehnälinjansa annostelujärjestelmän ja kaksinkertaisti samalla sen kapasiteetin.

Lue lisää ›

Lierne Bakeri leipoo luotettavaa laatua suurella sydämellä

09.10.11

Miten tehostaa tuotantoa tinkimättä lopputuotteiden laadusta? Norjalainen leipomo Lierne Bakeri AS otti yhteyttä Doseteciin ja automatisoi kasvuhakuisen tuotantonsa. Alusta loppuun räätälöity toimitus näyttää olevan jo Dosetecin tavaramerkki.

Lue lisää ›

Kjelstad Bakeri leipoo Dosetec laadulla ja tarkkuudella

09.09.10

Norjalainen Kjelstad Bakeri on nopeasti kasvava leipomo, joka sijaitsee Lenan kaupungissa, 1,5 tuntia pohjoiseen Oslosta. Leipomon päätuotteita ovat vaalean leivän eri versiot hampurilais- ja hot dog – sämpylöistä aina tuoreisiin limppuihin. Yritys toimittaa leipätuotteita lähialueiden supermarketteihin ympäröivän Opplandin läänin alueella. Perheyritystä johtaa nyt jo kolmannessa polvessa Arne Kjelstad, eteenpäin katsova yrittäjä, jonka johdossa yrityksen markkina-alue on laajentunut huomattavasti. Uusien tuotantotilojen ja viimeisintä teknologiaa edustavien tuotantolaitteiden avulla Kjelstad Bakeri voi nyt jopa kaksinkertaistaa leipomonsa liikevaihdon.

Lue lisää ›

Dosetec paransi Klausenin leipomotuotteiden laatua huomattavasti

09.08.09

Norjalainen, eteläisen Buskerud-läänin suurin leipomo Bakermester Klausen on parantanut tuntuvasti tuotteidensa laatua Dosetecin annostelujärjestelmällä. Useita eri leipälajeja ja muita leipomotuotteita valmistavalla yrityksellä oli vaikeuksia saada tuotteet tasalaatuisiksi ennen uutta järjestelmää.

Lue lisää ›

Jo kolmas Dosetec-järjestelmä Fazer Makeisille Lappeenrantaan

08.08.09

Fazer Makeiset Oy on jälleen luottanut Doseteciin ja tilannut annostusjärjestelmän kokonaan uudelle valulinjalle Lappeenrannan sokerimakeistehtaalleen. Suomen makeismarkkinajohtajan uudella linjalla valmistetaan tärkkelys- ja gelatiinipohjaisia valumakeisia. Valulinjainvestoinnin tarkoituksena on lisätä kapasiteettia ja tuotantotehokkuutta sekä mahdollistaa uuden tyyppisten tuotteiden valmistus. Heti vuoden 2009 alusta käyttöönotettu uusi järjestelmä syöttää valulinjalla massanvalmistusprosessiin tarvittavat raaka-aineet automaattisesti reseptien mukaan.

Lue lisää ›

Dosetec paransi työympäristön hygienian Valion Vantaan tehtaalla

09.05.08

Syksyllä 2007 Dosetec toimitti annostelujärjestelmän Valio Vantaan tehtaalle sulatejuuston raaka-aineiden annosteluun. Laitteiston avulla annostellaan raaka-aineet suursäkeistä ja pienkomponenttien varastosäiliöistä säiliövaakaan.

Lue lisää ›