Dosetec automatisoi kynä ja paperi -menetelmän Vaasan & Vaasan Liettuan leipomossa

08.05.08

Dosetec on toimittanut automaattisen jauhonsiirtojärjestelmän UAB Vilniaus Duona Panevéžysin leipomolle. Vaasan & Vaasan -konserniin kuuluva liettualainen leipomo on käyttänyt uutta järjestelmää pehmeän leivän valmistukseen vuoden 2007 syksystä lähtien.

Lue lisää ›

Raisio annostelee margariininsa Dosetecin annostusjärjestelmällä

09.03.07

Elintarvikeyhtiö Raisio on ottanut käyttöön Dosetec-annostusjärjestelmän margariinituotannossaan. Raision käyttämään WinnCC PCS7 -automaatiojärjestelmään on liitetty Siemens S7 -logiikalla toimivia Dosetecin suursäkin purkuasemia, pienkomponenttiasemia sekä kolme vaa´alla varustettua vastaanottoasemaa.

Lue lisää ›

Bakers Martens annostelee nyt tarkemmin Dosetecin avulla

07.03.07

Norjan Bergenin alueen leipomotuotteiden markkinajohtaja Bakers Martens AS on päivittänyt tuotantolaitoksensa annostussiilot ja niihin liittyvän annostusjärjestelmän Dosetecin avulla. Kuusi tuotantolinjaa sisältävä ja leipomotuotteita leivistä kakkuihin valmistava 3500 m2:n laitos oli kärsinyt kapasiteettivajeesta ennen investointia uuteen Dosetecin annostusjärjestelmään. Dosetecin annostusjärjestelmä mittaa ja annostelee jauhot, veden, nestemäiset ravintorasvat ja siirapin oikean sekoitussuhteen mukaisesti varsinaista valmistusta varten.

Lue lisää ›

Goman Bakerietille Dosetecin annostusjärjestelmä

09.11.05

Goman Bakeriet on yksi Norjan suurimmista leipomoalan yrityksistä. Sillä on kymmenkunta leipomoa eri puolilla maata. Yhtiö on valinnut Dosetecin annostusjärjestelmien toimittajakseen.

Lue lisää ›

Valion Helsingin mehutehdas automatisoi jauheannostuksen Dosetecin järjestelmillä

08.11.05

Valio on liikevaihdoltaan Suomen suurin elintarvikealan yritys. Valio haluaa menestyä tarjoamalla kuluttajille hyvää oloa joka päivä. Valion Helsingin mehutehtaalla ryhdyttiin ideoimaan uuden annostelujärjestelmän investointia syksyllä 2002. Tilaus Dosetecilta tehtiin toukokuussa 2004 ja järjestelmä oli käytössä syksyllä 2004. ”Tarkka annostus ja automatisoitu kuivien aineiden lisääminen nestekiertoon ovat selkeästi parantaneet mehun laatua ja vähentäneet hävikkiä”, kiteyttää kunnossapitovastaava Timo Kähönen.

Lue lisää ›

Oululaisen Mix-tehtaan tuotanto ja työergonomia harppasivat uuteen aikakauteen Dosetecin automaatiolla

09.10.04

Fazer-konserniin kuuluva Oululaisen Mylly aloitti toimintansa vuonna 1971 varmistamaan Fazer-leipomoiden jauhojen laadun sekä toimitus- ja kilpailukyvyn. Oululaisen Mylly on Suomen toiseksi suurin yhdessä toimipisteessä toimiva mylly. 1990-luvulla aloitettiin myllyn jalosteiden myyminen myös konsernin ulkopuolelle. Vientiä on Ruotsiin, Baltiaan ja Venäjälle. Vuoden 2003 lopussa Oululaisen Myllyssä otettiin käyttöön nykyaikainen ja tehokas Mix-tehdas, jossa valmistetaan erilaisia täys- ja esiseoksia mm. leipomo- teollisuuden tarpeisiin. Tuotantoon kuuluvat niin ruokaleipä- kuin kahvileipämixit sekä erikoisseokset. Dosetec-toimitus käsitti pienkomponenttien ja suursäkkiaineiden annostusjärjestelmän sekä suursäkkien täyttölinjan.

Lue lisää ›

Fazerin Lappeenrannan leipomossa siirryttiin High tech -aikaan Dosetecin automaatiojärjestelmillä

07.10.04

Fazer Leipomot on markkinajohtaja suomalaisilla leipämarkkinoilla. Fazer-konserni on investoinut viime vuosina huomattavia summia leipomoteollisuuteen. Uusi leipomo käynnistyi Lappeenrannan Myllymäessä vuoden 2003 lopulla. Leipomon tuotanto on noin 7 miljoonaa kiloa vuodessa, josta karjalanpiirakan osuus on noin neljä miljoonaa euroa. Se tarkoittaa noin 40.000 piirakan valmistusta tunnissa.

Lue lisää ›

Solbrød AS leipomolle Bergeniin Norjaan Dosetec-pienkomponenttiannostus

04.10.04

Solbrød-leipomolle toimitettiin vuoden 2004 alussa uusi pienkomponenttien annostusjärjestelmä. Samalla uusittiin jauhoannostuksen ohjaus.

Lue lisää ›

Vaasan & Vaasan Oy Kuusankosken leipomossa on otettu käyttöön uusi Dosetec-automaattiannostelu

09.01.03

Suomen ympäristöystävällisin leipomo aloitti toimintansa vuoden 2002 toukokuussa Kuusankoskella. Se keskittyy korkealla teknologialla valmistettuihin leipomotuotteisiin, joita toimitetaan pääosin kymenlaaksolaisille; Kouvolaan, Kotkaan ja Mikkeliin ympäristöineen. 6000 neliön leipomossa valmistuu kuukausittain 400 000 leipomotuotetta kahdelta automaattilinjalta. Uuden leipomon kaikissa teknisissä ratkaisuissa on panostettu erityisesti ympäristöystävällisyyteen, työturvallisuuteen ja korkeaan hygieniatasoon. Raaka-aineiden annostelun automatisoinnilla on ratkaiseva merkitys näiden asioiden toteutumiseen jokapäiväisessä toiminnassa.

Lue lisää ›