Olli-Pekka Rihusta Dosetecin uusi toimitusjohtaja

Dosetec Exact Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty konstruktiotekniikan insinööri Olli-Pekka Rihu, 50. Helmikuun alussa pestinsä aloittanut Rihu hallitsee projektiosaamisen laaja-alaisesti ja hänellä on liki 25 vuoden kokemus räätälöidyistä kone- ja laitetoimituksista.

Lisää vahvuutta projektiosaamiseen

Kannuksensa Rihu on hankkinut Strömfors Electric Oy:n (osa Schneider Electric konsernia) teknisenä johtajana. Dosetecille hän siirtyi Nextrom Oy:n projektipäällikön tehtävistä. Rihun osaaminen on vahvaa projektikaaren kaikilla osa-alueilla.
– Aloitan innolla uutena toimitusjohtajana. Dosetecilla on paljon hyviä referenssejä, joiden pohjalta on mielekästä ja haasteellista rakentaa yritystä eteenpäin. Tavoitteenamme on kasvattaa myyntiä entisestään, toimitusjohtaja Olli-Pekka Rihu sanoo.

Yhä lähemmäksi asiakasta

Yli 30 vuotta Dosetecia luotsannut Jari Koskinen jatkaa yrityksen myyntiponnistelujen parissa, nyt hallituksen puheenjohtajan roolissa.
– Olli-Pekka tuo meille uutta näkemystä projektitoimintaan, itselleni jää aiempaa enemmän aikaa myyntiurakointiin uuden toimitusjohtajan ottaessa vastuuta operatiivisista toiminnoista, summaa Jari Koskinen.
Nykyistä ja entistä toimitusjohtajaa yhdistävät samanlaiset vapaa-ajan aktiviteetit. Molemmat miehet lataavat akkuja Dosetec-koitoksia varten veneilyn ja lentopallon parissa.

Dosetec Exact Oy suunnittelee, markkinoi ja valmistaa annostusjärjestelmiä sekä punnitus- ja annostelulaitteita elintarvike-, kemian-, rakennusaine- ja terästeollisuudelle. Merkittävimmät markkina-alueet ovat Suomen lisäksi muut Pohjoismaat, Venäjä ja Baltian maat.

Lisätietoja:

Olli-Pekka Rihu
toimitusjohtaja
gsm 040 186 9486

Jari Koskinen
hallituksen puheenjohtaja
puh. (03) 871 5411
gsm 0500 491 277