Dosetec Exact Oy

Dosetec Exact Oy suunnittelee, markkinoi ja valmistaa Dosetec-annostusjärjestelmiä sekä punnitus- ja annostuslaitteita eri teollisuudenaloille yli 50 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme toimivat pääasiassa elintarvike-, rakennusaine-, kemian-, muovi- ja terästeollisuudessa, mutta tuotteemme ja järjestelmämme ovat mukautettavissa myös muiden teollisuusalojen vaatimusten mukaisiksi. Päämarkkina-alueitamme ovat Suomi, Skandinavia ja Baltian maat. Viennin osuus liikevaihdostamme on n. 40%.

Aitoa asiakaslähtöisyyttä

Dosetec Exactin toiminnan perusta on aidosti asiakaslähtöisyys: annostusjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden ja käyttöolosuhteiden mukaan räätälöityinä. Laitteistot asennetaan käyttövalmiiksi ja koeajetaan huolellisesti ennen luovuttamista asiakkaan käyttöön. Laitteiston toiminta ja asiakkaan tyytyväisyys varmistetaan yhtiön tarjoamalla käyttökoulutuksella ja huoltopalveluilla, jotka sisältyvät olennaisena osana laitteistotoimitukseen.

Sertifioitu Siemens Service ja Solutions Partner

Dosetec Exact on Siemensin sertifioitu partneri kahden eri yhteistyösopimuksen voimin. Lajissaan ensimmäisenä Service Partnerina Dosetec tarjoaa systemaattisia ennakkohuolto- ja kunnossapitopalveluja jauhemaisten ja nestemäisten aineiden annostus- ja punnituslaitteille, jotka perustuvat Siemens-järjestelmiin.

Dosetec on myös toiminut Siemensin järjestelmäpartnerina (Solutions Partner) jo usean vuoden ajan. Järjestelmäpartnerina Dosetec tarjoaa annostusjärjestelmiä Siemens-ohjauksella ja logiikkaan integroidulla punnitusteknologialla.

Toimintaamme ohjaa ISO 9001:2008 -laadunhallintajärjestelmä. Varmistamme, että tuotteemme ovat johdonmukaisesti sekä asiakasvaatimusten että lakien ja viranomaismääräysten mukaisia – nyt ja tulevaisuudessa. Lisäämme asiakastyytyväisyyttä parantamalla jatkuvasti laadunhallintajärjestelmään liittyviä prosessejamme.