eroon inhimillisistä virheistä

palvelut

Dosetec Exact tarjoaa korkealaatuisia annostusjärjestelmiä sekä punnitus- ja annostuslaitteita eri teollisuudenaloille. Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmät, asemat ja laitteistot asiakkaan tarpeiden ja käyttöolosuhteiden mukaan räätälöityinä. Asennamme laitteistot paikoilleen ja koeajamme ne käyttökuntoon. Myös käyttökoulutus ja laitteiden kunnossapito kuuluvat kiinteästi kokonaispalveluumme.

kokonaispalveluumme kuuluu

kalibrointi­palvelut

Tarjoamme vaakojen kalibrointipalvelua joko yksittäiskäyntinä tai asiakkaan sopimuksen mukaan säännöllisin määräajoin. Kalibrointi tehdään hyväksytyillä kalibrointipunnuksilla. Jotta tulokset voidaan hyödyntää asiakkaiden käyttämissä laatujärjestelmissä ja sisäisissä prosesseissa, laadimme tarkastuksesta kalibrointipöytäkirjan.

asennus­palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisen asennuspalvelun asiakkaamme tuotantotiloihin. Asennuspalveluumme kuuluu: laitteiston ennakkotarkastus, kalibroinnit, koestukset ja koeajot, laitteistojen dokumentit ja käyttökoulutus.

huolto

kunnossapito
etähuolto
tekninen tuki
muutostyöt
varaosapalvelut

Asetamme jatkossakin etusijalle korkean laadun ja asiakaspalvelun, mikä ilmenee hyvin hoidettuina projekteina, ripeänä asiakaspalveluna ja luotettavana huoltona.