annostusjärjestelmät

Räätälöidyt annostusjärjestelmät asiakastarpeen mukaan

Asiakastarpeen mukaan räätälöidyt annostusjärjestelmät jauheiden ja nesteiden automaattiseen annosteluun.
Järjestelmillä saavutetaan tarkka ja luotettava annostus materiaalihävikin jäädessä pieneksi.

Annostusjärjestelmällä saavutetaan tarkka ja luotettava annostus ja siisti, hygieeninen työympäristö. Käsiteltävyydeltään hankalatkin materiaalit pystytään annostelemaan Dosetec-järjestelmän laitteilla varmasti, tarkasti ja nopeasti.

 

Annostusjärjestelmät – sertifioitua laatua

Dosetec-annostusjärjestelmiä ohjataan luotettavalla ja korkealaatuisella Siemens-teknologialla. Siemensin sertifioituna järjestelmäpartnerina (Solutions Partner) Dosetec kykenee tarjoamaan syvällistä asiantuntemusta annostusjärjestelmien ohjaukseen. Laitteiden luotettava toiminta ja pitkä käyttöikä perustuvat pitkän kokemuksen kautta kehittyneeseen mekaniikka- ja automaatiosuunnitteluun.

annostusjärjestelmien modernisoinnit ja laajennukset

Mikäli yrityksen tuotanto laajenee, raaka-aineet vaihtuvat tai vanhemmat järjestelmät halutaan korvata, mukautuvat Dosetecin annostusjärjestelmät uusiin haasteisiin. Vanhat järjestelmät ovat laajennettavissa kasvavan tuotannon mukaiseksi.

käyttöönotto ja koulutus

Dosetec toimittaa annostusjärjestelmänsä ”avaimet käteen” -periaatteella. Laitteisto asennetaan asiakkaan tiloihin ja koeajetaan tuotantovalmiuteen. Laitetoimitusten yhteydessä Dosetec antaa käyttö- ja huoltokoulutuksen.

huoltosopimukset ja -palvelut

Siemensin sertifioituna Service Partnerina Dosetec tarjoaa ennakkohuolto- ja kunnossapitopalveluja annostus- ja punnituslaitteille. Säännöllisellä huoltotoiminnalla turvataan annostusjärjestelmän luotettava ja tehokas toiminta.

  • Huoltosopimukset
    – Laitteiden tarkastus ja huolto säännöllisin väliajoin
  • Vaakojen tarkistukset ja kalibroinnit
  • Varaosapalvelut