Toimituksen jälkeen turvallisesti tulevaisuuteen

Siirtyminen uuteen, automatisoituun annostusjärjestelmään herättää kysymyksiä ja epävarmuutta. Mitä jos jokin menee pieleen? Kyseessä ei kuitenkaan ole harppaus tuntemattomaan, sillä Dosetecilla on ohjat käsissä koko toimituksen ajan.

Meille kyse ei kuitenkaan ole vain uuden järjestelmän toimituksesta, vaan läsnäolosta ja asiakkaan jatkuvasta huolenpidosta toimituksen jälkeen. Tällä tavoin varmistetaan asiakkaan tuotantoprosessien pitkäikäisyys ja kilpailukyky kauas tulevaisuuteen.

Siemens Service Partner

Luottamus Dosetecin osaavaan huolenpitoon tulee hyvin esiin siinä, että Siemens on valinnut Dosetecin Service Partnerikseen. Sertifioituna partnerina Dosetec hoitaa Siemens-asiakkaiden annostus- ja punnituslaitteiden systemaattisen ennakkohuollon ja kunnossapidon.
Säännöllisellä huoltotoiminnalla varmistetaan laitteiden luotettava ja häiriötön toiminta sekä ennaltaehkäistään tuotantohävikkejä. Systemaattisen huollon avulla voidaan vähentää suunnitelmattomia tuotantokatkoksia sekä ylläpitää haluttua tuotteiden laatua ja tuotantonopeutta.

Pidennä tuotantoprosessiesi elinkaarta

Dosetecin useiden palvelujen avulla asiakas voi pidentää tuotantoprosessiensa elinkaarta ja parantaa tuottavuuttaan. Jo uuden järjestelmäasennuksen yhteydessä Dosetec antaa kattavan käyttökoulutuksen ja samalla kartoitetaan mahdolliset jatkokoulutustarpeet ja muut tukitoimet.
Meidän kanssamme et jää yksin. Kun tuotanto on saatu kunnialla käyntiin, tarjoamme teknistä tukea ja huoltotoimenpiteitä joko paikan päällä tai välittömästi verkkoyhteyden avulla ilman että tuotantoa tarvitsee keskeyttää. Mahdolliset muutostyöt, isot ja pienet, teemme ripeästi.

Säännölliset kalibroinnit ja vakaukset

Järjestelmä kantaa hedelmää myös tulevaisuudessa, kun sen kunnossapidosta huolehditaan. Esimerkiksi vaakojen säännöllinen tarkastus ja kalibrointi ennaltaehkäisee mittalaitteiden häiriöitä ja tarkentaa prosessien toistokykyä ja annostustarkkuutta. Laadimme tarkastuksesta myös kalibrointipöytäkirjan, jota voit hyödyntää muun muassa yrityksesi laatujärjestelmissä. Tarjoamme myös vaakojen määräaikaisvakauksia, jotka toteutetaan viranomaismääräysten mukaisesti kolmen vuoden välein.

Kuluvat osat vaihtoon

Vaakalaitteet ovat herkkiä mittalaitteita, ja osien kuluminen heikentää vaa’an toimivuutta ja aiheuttaa mittausvirheriskin. Kuluvat osat liittyvät usein vaakojen joustaviin ja yhteisiin tiivisteisiin ja suodattimiin. Punnitusantureiden lisäksi erilaisten mekaanisten ja sähkömekaanisten komponenttien toiminnan varmistaminen vaikuttaa asiakkaan tuotantoprosessin ja pitkällä tähtäimellä koko yrityksen tuottavuuteen. Varaosapalvelumme on rakennettu juuri tämän ajatuksen varaan.