Uudet A&D-kosteusnanalysaattorit

A&D:n uudesta tuotesarjasta löytyy neljä eri tarkkuusluokan kosteusnalysaattoria materiaalin kosteuden määritykseen. Kosteusanalysaattoreita käytetään yleisesti hyvinkin monilla eri teollisuuden aloilla kuten elintarvike-, kemian-, lääke- ja rakennusaineteollisuudessa.

Kosteutta mitattaessa tarkkuus ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä tekijöitä, ja siihen A&D:n kosteusanalysaattorit tarjoavat ratkaisun. Uusien analysaattoreiden innovatiivista mittausteknologiaa edustaa halo-geenilampun ja säteilytekniikan avulla toteutettu nopea ja tasalaatuinen kuivaus. Analysaattorit on varustettu erittäin tarkan analyysivaa’an punnitusanturilla, joka takaa tarkan kosteuden määrityksen pienillekin näytemäärille. Malleista MS-70 mittaa kosteuden jopa 0,001% tarkkuudella.

WIN CT -ohjelmalla voidaan PC:n näytöltä seurata grafiikan avulla kosteusarvon muuttumista reaaliajassa, jo mittauksen aikana. Materiaalin oikealla kosteuspitoisuudella saavutetaan selkeää etua tuotteen laatuun ja valmistukseen koko prosessin aikana. Materiaalien ja raaka-aineiden laadunvalvonta, näytteenotto ja tavaran vastaanotto tapahtuu kätevästi kosteusanalysaattorin avulla