Dosetec on nyt Siemens System Integraattori

Dosetec on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Siemensin kanssa. Dosetec Exact on nykyisin Siemensin asiantuntijakumppani punnituksen ja annostuksen alalla. 

Dosetec on tehnyt pitkäjänteistä tuotekehitystä ohjausjärjestelmissä ottamalla huomioon asiakkaiden hyvinkin erilaiset tarpeet järjestelmiä koskien. Näihin erilaisiin tarpeisiin Dosetec vastaa jatkossa yhteistyössä Siemensin kanssa toteuttamalla ohjausjärjestelmiä Siemens S7-logiikalla.

Dosetecin kehittämä S7-pohjainen käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen, palvellen tuotannon ohella myös kunnossapitotoimintoja. Ohjausjärjestelmän monipuolisuutta korostaa mahdollisuus liittää annostusjärjestelmä osaksi esimerkiksi asiakkaan SAP-tuotannonohjaus- ja tiedonhallintajärjestelmää.

Ensimmäisiä yhteistyöhankkeita ovat Ovako Wiren Koverharin tehtaalle toteutettu projekti, johon sisältyi Dosetecin toimittamat Koverharin masuunin annostuksessa käytettävät hihnavaa’at. Hihnavaaka-järjestelmässä on käytetty Siwarex-vaakaelektroniikka on liitetty suoraan tehtaan ohjauslogiikkaan.