Dosetecista Siemensin ensimmäinen Service Partner

Dosetecin jo pitkään jatkunut yhteistyö Siemensin kanssa syventyi entisestään yhtiöiden allekirjoittaessa lajissaan ensimmäisen Service Partner -yhteistyösopimuksen. Syventyneen yhteistyön myötä asiakkaille voidaan tarjota entistä laadukkaampia palveluja, joiden avulla asiakas voi parantaa tuotantoprosessiensa kilpailukykyä ja kasvattaa tuottavuuttaan. 

– Valikoituminen Siemensin ensimmäiseksi Service Partneriksi on luottamuksenosoitus Dosetecin lähes 60 vuoden kokemukselle annostusja punnitusjärjestelmien asiantuntijayrityksenä, sanoo Dosetecin varatoimitusjohtaja Pertti Hännikäinen.
Järeää kokemusta ja kokonaisvaltaista osaamista uudessa palvelumuodossa tarvitaankin, sillä nyt tähdätään asiakkaiden tuotantoprosessien elinkaaren pidentämiseen kaikissa osavaiheissa.

Elinkaaripalvelua parhaimmillaan

Sopimuksen pohjalta Dosetec hoitaa Siemens-asiakkaiden annostus- ja punnituslaitteiden systemaattisen ennakkohuollon ja kunnossapidon. Säännöllinen huoltotoiminta lisää laitteiden turvallisuutta ja pidentää niiden käyttöikää.
– Näin varmistetaan laitteiden luotettava ja häiriötön toiminta sekä ennaltaehkäistään tuotantohävikkejä. Sopimuksen avulla asiakkaat voivat vähentää suunnitelmattomia tuotantokatkoksia sekä ylläpitää haluttua tuotteiden laatua ja tuotantonopeutta, Hännikäinen kertoo.
– Investoimalla elinkaaren hallintaan asiakas voi pidentää tuotantolaitoksensa käyttöaikaa ja kilpailukykyä merkittävästi.

Siemens: ”Merkittävä sopimus”

Myös Siemensillä ollaan tyytyväisiä syventyneeseen yhteistyöhön.
– Service Partner -sopimus on meille ensimmäinen laatuaan. Kyseessä on merkittävä yhteistyön tiivistyminen ja kasvaminen, Siemens Osakeyhtiön Industry Sectorin johtaja Janne Öhman sanoo.
– Olemme innoissamme sopimuksesta ja erityisesti sen luomista mahdollisuuksista. Yhteistyösopimuksen avulla voimme kasvattaa palveluportfoliotamme, Öhman jatkaa.

Osaamisen luontevaa jatkoa

Siemensin korkealaatuinen teknologia on Dosetecille entuudestaan tuttua, sillä Dosetec on toiminut suuryhtiön sertifioituna järjestelmätoimittajana Solution Partner jo viisi vuotta. Siemensin sertifioitu partneri on lupaus vastuullisesti toimivasta yrityksestä, joka varmistaa hyvän, paikallisen palvelun, korkean laadun ja huippuosaamisen.